\ \ \ \ \ \ \ \ \

Raudoitukset kaikkiin kohteisiin
- Helsinki, Espoo, Vantaa ja Uusimaa -

Raudoituksia käytetään betonista valmistettavien rakenteiden vahvistamiseen. Tällaisia rakennelmia ovat esimerkiksi sillat. Ilman raudoitusta betonin vetomurtolujuus olisi hyvin pieni verrattuna sen puristuslujuuteen. Tämä tarkoittaa sitä, että ilman raudoitusta betoni ei olisi riittävän luja esimerkiksi palkeissa tai holvielementeissä käytettynä.

tilaajavastuu
valttikortti

Raudoitesuunnittelua vuosien kokemuksella

Eri rakenteille ja runkotyypeille on löydettävissä juuri niihin sopivat raudoitusratkaisut. Raudoitukset voidaan valmistaa esimerkiksi harjateräksenä tai metalliverkkona. Metalliverkkoa käytetään mm. lattioissa ja vastaavissa paikallavalettavissa rakenteissa.  Raudoitesuunnittelulla pyritään rakenteiden kestävyyden ja säilyvyyden varmistamiseen sekä kokonaisedullisuuden ajatteluun. Oikeaoppinen raudoitussuunnitelma vaikuttaa asennuksen helppouteen ja sitä kautta kustannustehokkuuteen, logistiikan sujuvuuteen ja laatuvirheiden määrän pienentämiseen. Raudoitussuunnitteluun kuuluu myös asianmukainen listaus ja luettelointi teräksistä.

Kokonaisvaltaiseen raudoituspalveluumme kuuluu:

• Raudoitesuunnittelu
• Raudoitteiden listaus ja luettelointi rakennepiirustuksista
• Terästen katkaisu ja taivutus
• Raudoite-elementit hitsaamalla kasattuna
• Raudoitteiden asennus

Luota raudoitustyösi luotettavan ammattilaisen käsiin ja varmistu rakennusprojektisi onnistumisesta. Kaikki asentajamme ovat kotimaisia raudoitusalan ammattilaisia – työmme on nopeaa, osaavaa ja luotettavaa.

Ota yhteyttä jo tänään ja kysy lisää!